Υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές

Standard

Υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, έρευνα και μαθήματα γλώσσας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών της Τουρκίας

Το ίδρυμα κρατικών υποτροφιών της Τουρκίας ανακοίνωσε υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, έρευνα και μαθήματα γλώσσας, έτους 2013.

Η υποτροφία περιλαμβάνει απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης, δωρεάν ιατρική ασφάλιση, δωρεάν διαμονή σε Εστίες, μηνιαίο επίδομα διαβίωσης ύψους ανάλογου του επιπέδου σπουδών και έξοδα μετακίνησης στην αρχή και το τέλος του προγράμματος σπουδών.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τόσο κρατικά όσο και ιδιωτικά πανεπιστήμια. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν την Τουρκική γλώσσα, ακόμη και για τα προγράμματα σπουδών που πραγματοποιούνται σε άλλη γλώσσα. Για όσους δεν γνωρίζουν ήδη την Τουρκική γλώσσα, προβλέπονται προγράμματα γλωσσικής προετοιμασίας, τα τέλη των οποίων επίσης καλύπτονται από την υποτροφία.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών θα γίνεται μέχρι την 31η Μαρτίου 2013 ενώ η έναρξη υποβολής αιτήσεων υποτροφίας για προτπυχιακές σπουδές έχει προγραμματιστεί για το Μάιο.

Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://adf.ly/Llwzz

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s